Nieuws

Motorrijden voor managers

By  | 

Het is weer eens wat anders dan een seminar voor CEO’s en andere leidinggevenden in een doffe confertentiezaal met koffie en lunch: adviseurs Chris Grammer en drs. Dick Onvlee nemen de uitgebluste of leergierige managers mee op de motor. Motorrijden voor managers dus. Bij zo’n prestigieus voornemen hoort dan natuurlijk ook een bijpassende omgeving. De traditionele trainingszalen worden dan ook met plezier omgewisseld voor de prachtige en inspirerende natuur van Andalusië. De professionals gaan met de deelnemers zes dagen op pad naar passie inspiratie en revisie van leiderschap. Pure pret dus, op een motor naar keuze. Het gaat vanaf Málaga vanaf hotel naar hotel om weer bij de startplek te eindigen. In de ochtend wordt er gereden en de middag en avond worden gebruikt voor reflectie op persoonlijk leiderschap. 

 

Beide heren zijn zelf natuurlijk ook de initiatiefnemers van Motor van Leiderschap, een idee dat natuurlijk tijdens het rondreizen op twee wielen door Spanje werd geboren. Meer informatie via hun website www.motorvanleiderschap.nl

 

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.

Leave a Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *