Motoren te Koop

Motoren te koop bij Motor Klassiek vind je hier. Een motor te koop aanbieden is gratis. Natuurlijk hopen we dat je hier de motor van je dromen vindt. Maar voordat je een motor gaat kopen, is het misschien handig om dit artikel door te lezen, zodat je weet waar je op moet letten.

Een bestaande advertentie kun je hier wijzigen of weghalen.
[pt_view id=”4a567ff186″]
AJS AMBASSADOR APRILIA BAOTIAN BENELLI BETA BIMOTA BMW BOURGET BSA BUELL BULLIT BULTACO CAGIVA CAN-AM CCM CPI CUSTOM DAELIM DERBI DUCATI ENFIELD EXCELSIOR GARELLI GAS GAS GENERIC GILERA HARLEY-DAVIDSON HERALD HONDA HONLEY HUSABERG HUSQVARNA HYOSUNG INDIAN ITALJET KAWASAKI KEEWAY KTM KYMCO LAMBRETTA LAVERDA LEVIS LEXMOTO LIFAN LML MARTIN MASH MATCHLESS MONTESA MORINI MOTO-GUZZI MOTO-HISPANIA MOTO-ROMA MV-AGUSTA NIPPONIA NORTON OSET PEUGEOT PIAGGIO PULSE REWACO RICKMAN RIEJU SACHS SFM SHERCO SHINERAY SINNIS SKYTEAM STOMP SUPERBYKE SUZUKI SWM SYM TGB TRIUMPH VICTORY VINCENT WANGYE WK BIKES YAMAHA ZERO ZONTES te koop aangeboden

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

4 reacties op “Motoren te Koop

 1. Hartstikke mooi natuurlijk dat mijn advertentie van de DR500 Street zo prominent verschijnt, maar hoe krijg ik nu in vredesnaam de andere aangeboden motoren te zien??? (alle zoektermen geven “There are no ads matching your search criteria.”)

  m.vr.gr.

  Huub Hendrix

 2. Ik heb niet de indruk dat hier nog iets gebeurd. Maar mijn eerste motorfiets was een Matchless G3LS, 50 jaar geleden. Ik heb nog een boekje: “Alles over uw motor: Onderhoud en reparatie voor de g3ls. Weggooien is zonde!

 3. “The search of the lost Matchless”.
  Hallo, ik ben Wim Waardenburg 63 jaar oud en ben op zoek naar de oude Matchless van mijn ouders.
  Samen met mijn jongste zoon Diesel (22 jaar) zijn wij al jaren bezig met oude brommers, auto’s en motorfietsen.
  In middels hebben we al veel opgeknapt en aan het rijden gekregen. Onze trots is een Austin 7 uit 1932, Puchjes , Honda’s uit de jaren 60 en een Morris minor Van uit 69.
  De techniek en liefde voor oude voertuigen en classic cars probeer ik over te brengen naar mijn jongste zoon. Ikzelf heb die liefde voor alles wat met techniek te maken heeft van mijn vader.
  Ik kan mij nog herinneren dat mijn vader mij voorop de Matchless zette en een ritje door de straat maakte. Waarschijnlijk heeft het virus zich toen al tussen mijn oren genesteld en is nooit meer weg gegaan.
  To the point ! De Matchless………daar is het voor mij allemaal mee begonnen. Halverwege jaren 50 reed mijn vader regelmatig op en neer naar Schiphol op deze Matchless. Dit deed hij tot ongeveer 1964 omdat hij toen zij eerste auto kocht. Een Glas 1204. Ik heb bij mijn moeder 2 fotootjes gevonden van mijn ouders en de Matchless. Zij waren onderweg naar Italië. Mama achterop met helm en Vader voorop met alpinopetje en shagje in de linker mondhoek. Italië….meer dan 1000 km zonder vering. Geweldig!! Mijn ouders deden dat gewoon. Of was het de tijd dat iedereen dat deed. Waarschijnlijk het laatste. Mijn vader wist mij te vertellen dat hij halverwege de jaren 50 de Matchless kocht bij een dump in het Feyenoord stadion. Er stond daar een handelaar met wel 100 motorfietsen. Allemaal legergroen. Merken als Ariel, Harley Davidson deed mijn vader schijnbaar niks want hij kocht die Matchless. Een Matchless 350cc uit 1939. De motor was al voorzien van een Nederlands kenteken. Ik heb helaas geen foto waarop dat kenteken zichtbaar is. Mijn ouders weten dat ook niet meer maar ik kan mij vaag herinneren dat het begon of eindigde met TR.
  Om het mijn moeder wat gemakkelijker te maken monteerde mijn vader een buddyseat, schilderde de motor zwart en trokken de wijde wereld in.
  Nadat mijn vader de Matchless in de schuur zette omdat hij zijn eerste auto had gekocht heeft hij er nooit meer op gereden. Als kind van een jaar of 10 haalde ik af en toe de motor uit de schuur en ging ik erop zitten met de fantasie dat ik er werkelijk op reed. Halverwege de jaren 70 heeft mijn vader de motor weggedaan. Navraag bij mijn vader leverde niks op maar ik kan mij herinneren dat een man uithet plaatsje Nieuwveen in Zuid-Holland de motor opgeknapt heeft en er op is gaan rijden. Ik meen mij te herinneren dat hij de motor bordeauxrood had gespoten.
  Vanaf halverwege jaren 70 heb ik niks meer vernomen van de Matchless. Mijn beide ouders leven nog en op een of andere manier begin ik te zoeken naar dingen die mijn ouders verbond. Een van die dingen was de Matchless. U begrijpt denk ik ondertussen dat ik op zoek ben naar deze machine. Ik wil hem heel graag samen met mijn zoon terughalen , opknappen en berijden om sentimentele en motor technische liefhebbende redenen.
  Wie o wie binnen jullie mooie club kan mij helpen in mijn zoektocht naar de ‘39 Matchless 350 cc.
  met vriendelijke groet
  Wim Waardenburg
  tel 0653309146

Geef een reactie