[tags=ducati125sport]

Eigenlijk ging ik naar Dordrecht om te kijken naar een complete frictie die werd aangeboden op internet. Het was midden juni 2007. Achteraf bleek dat verkeerd te zijn maar er stond wel een oude motor te koop uit 1966. Dus ging ik maar kijken en ziedaar, daar stond een kleine Ducati 125 Sport in alle roest te pronken.

Tekst en fotografie: Ilja ter Liet, www.motokick.nl

De eigenaar had hem vijfentwintig jaar eerder gekocht voor 150 gulden. Hij had zelf geen tijd om hem grondig aan te pakken (restaureren) en hem weer mooi op de weg te krijgen. Zijn vraagprijs was echter veel te hoog, dus reed ik met lege handen naar huis. De man gaf aan dat ik nog maar eens moest bellen: “Misschien bedenk ik mij nog, want ik gun hem jou wel.”

En zo werden we het over de telefoon toch nog met elkaar eens. Zoals het er naar uitzag was ik eigenaar van een heuse Ducati 125 Sport, een origineel Nederlandse met bijbehorend kenteken.

[xls]

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Eén reactie

  1. trés beau travail sur la 125 j’ai eu la même en 1968 et j’aimerai bien avoir d’autres photos .Qui sait peut etre en trouverai je une a restaurer?encore bravo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *