Classic TT Gramsbergen: Een dag vol actie

Motorfans, markeer 22 juni 2024 met een dikke stift in jullie agenda, want de Gramsberger Classic TT staat weer voor de deur! Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door Stichting Eveno Racing Gramsbergen in samenwerking met het Classic Racing Team, belooft een dag te worden vol nostalgie, adrenaline en spectaculaire motorsport.

Een voorproefje op vrijdagavond

De festiviteiten beginnen al op vrijdag 21 juni, met de technische keuring van de motoren nabij het gezellige café Bolte. Onder politiebegeleiding rijden de deelnemende motoren van het rennerskwartier in Anerveen naar de keuringslocatie en weer terug. Tussen 18:45 en 19:45 uur krijgen bezoekers de kans om bijzondere racemotoren van dichtbij te bewonderen en te horen. Iconische merken zoals Honda, BMW, Yamaha, Ducati en MV Agusta zullen hier vertegenwoordigd zijn. Na de keuring volgt er een feestavond in de tent op het rennerskwartier. Met een DJ die muziek draait voor jong en oud, belooft het een avond vol gezelligheid te worden. De feestavond begint om 20:45 uur en de entree is gratis.

De grote dag: zaterdag 22 juni

Op zaterdagmorgen beginnen de trainingen om 10:00 uur, gevolgd door de officiële opening om 12:30 uur en aansluitend de wedstrijden. Gedurende de dag worden er demoraces verreden in verschillende klassen: 50 cc, 125 cc, 250 cc, 350 cc, 500 cc, zijspannen en de oldtimerklasse. Daarnaast zal er een indrukwekkende Classic parade plaatsvinden, waarin bijzondere motoren uit vervlogen tijden de show stelen.

Gratis toegang en parkeren

Dankzij de genereuze ondersteuning van de sponsoren is zowel de toegang als het parkeren gratis. Iedereen is uitgenodigd om naar het circuit in Anerveen te komen en te genieten van een prachtige dag vol motorsport in Gramsbergen.

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge, talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor onder andere de Gramsberger Classic TT. In 2024 ondersteunt Eveno Racing de volgende coureurs: Loris Veneman, Dylan Czarkowski, Julian van Kalkeren, Maik Duin, Thijs Westenbrink en Kiyano Veijer.

Voor meer informatie: www.eveno-racing.nl.

De foto’s zijn gemaakt door Henk Mannes

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *