Motorrijden met ondernemers

Ben je lekker met je hobby bezig, dan vervagen de grenzen en kun je met gelijkgestemden altijd overweg… als het over de hobby gaat. Goed nieuws dan ook voor gepassioneerde motorrijdende ondernemers. Vandaag is de start gemaakt met MCC Fast Forward, een motorclub, niet alleen voor hen die gepassioneerd motorrijden, maar ook voor diegenen die net zo gepassioneerd ondernemen. En dat worden er dagelijks meer. Die twee passies kunnen dan straks worden gedeeld met andere leden van de club. 

Maurice van Uden – wij kennen hem van Search & Co Group voor werving, selectie en uitzending – is zelf zo’n gepassioneerd ondernemer. Die passie zet zich door in het motorrijden. Maurice is dan ook in zomer en winter op twee wielen te vinden in pak, motorpak welteverstaan. “Het lijkt me leuk in mijn vrije tijd af en toe met een clubje ondernemers te gaan toeren,” denkt de ondernemer. “Om dan tijdens de lunch of het diner van gedachten te wisselen over het ondernemerschap.”

De MCC Fast Forward is op dit moment nog een club in oprichting. Het uiteindelijke doel is eind dit jaar na een oprichtingsvergadering de club officieel in te schrijven. Té laat voor het komende seizoen? Natuurlijk niet! De MCC Fast Forward wordt een club van doorrijders, die kennen geen seizoenen, hooguit verwarmde handvaten… Tot die tijd kunt u zich als motorrijdende ondernemer gratis aanmelden op de website www.mccfastforward.nl. Naar verwachting gaat de contributie ongeveer 50 euro per jaar bedragen. Peanuts natuurlijk, als u ervan uitgaat dat u direct een heel nieuw netwerk van relaties aanboort. En daar gaat het tenslotte ook om. Je bent ondernemer of je bent het niet…

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!