Yamaha EF2000iSv2 Generator www.ftejerez.com Concept 2 Indoor Rower (Model D) http://concept2machine.us

Nieuws

Motor verbouwen

By  | 

Mooi of misdadig?

Motoren verbouwen: In BMW klassiekerkringen is het doorgaans duidelijk: Alleen Fabrieksorigineel deugt. Daar in gaan sommigen heel ver. We zagen ooit een BMW fan zich vol walging afwenden toen hij merkte dat de biezen op een tank geplakt in plaats van getrokken waren.

ORIGINEEL IS HISTORISCH HET BEST

Maar ooit was bijna elke klassieker gewoon een ‘oude motor’ die pas dan betaalbaar was voor de – toen vaak jonge – liefhebbers. En wat doe je als je jong bent? Dan denk je niet aan rendement in de toekomst, maar je doet wat je hart en geld mogelijk maken. Dat was in de tijd dat bedrijven zoals motorsloop Bolman, Gert Muts in Soest en Struik Onderdelen Leiden goede zaken deden. Toen werd er gesleuteld uit passie en noodzaak. Nu bieden de importeurs allemaal fabrieksoriginele, door de dealer te monteren sets aan om je motor tot jouw motor te maken. Dat is zielloos confectiewerk. Want geluk is niet te koop.

Lees het hele artikel op onze zusterwebsite van Auto Motor Klassiek

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.

Leave a Reply

2 Comments

 1. Pullen

  23 december, 2016 at 15:36

  Weet U een ATK crossmotor te Koop?

  b.v.d. M.Pullen mpullen@planet.nl

 2. de redactie

  23 december, 2016 at 16:35

  Nee, wij niet. Maar misschien leest iemand uw commentaar die het wel weet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *