Yamaha EF2000iSv2 Generator www.ftejerez.com Concept 2 Indoor Rower (Model D) http://concept2machine.us

Nieuws

Motor Bike Expo

By  | 


Motor Bike Expo

Motor Bike Expo

In afwachting van het op handen zijnde motorseizoen vindt in het weekend van 16 tot en met 18 januari de Motor Bike Expo in het Veronafiere plaats, de eerste grote motorbeurs van 2009 waar alle belangrijke motorfabrikanten vertegenwoordigd zullen zijn… moderne tweewielers dus. Meer dan zeshonderd standhouders worden verwacht, dat betekent dat er veel, heel veel te zien is: niet alleen de standaard moderne fiets, maar ook veel custom werk, zoals choppers, caféracers, circuitspul. Er is aandacht voor motorreizen, design en sportactiviteiten, er is kleding en er zijn accessoires.


abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.

Voor een enkeling misschien een klein nadeel, maar voor velen onder ons een voordeel: je moet er voor naar Italië, naar Verona om precies te zijn. Er is meer informatie via de organisator: Commerciale Srl Via Monte Bianco, 27 – 30173 Favaro Veneto (Ve) Tel. 041-5010188. info@motorbikeexpo.it of  www.motorbikeexpo.it Leave a Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *