Het was feest in Hengelo

 

De gemiddelde leeftijd binnen de Honda Goldwingclub is 60, Harley rijders customizen zo uit de catalogi van glimmende dingen leveranciers en een Hayabusa met chiptuning loopt zomaar 300 km/u.

Is dat leuk? Mwahhh…

Maar er is goed nieuws. Misschien sterven wij motorrijders toch niet uit. Er is een voorzichtige nieuwe trend, en daar haken ook motorrijders van een jaar of dertig op in: Er wordt weer zelf gesleuteld en gebouwd…

Goos Bos van Motoport Hengelo is een man die zelf al jaren prettig bezig is met zijn passie. Hij is de bedenker van de betaalbare Heeler zijspannen, hij heeft een paar heel leuke, maar niet erg originele motorfietsen en bedacht de eerste Zelfbouwersdag. Die was afgelopen weekend in Hengelo en veranderde de mooie, actuele Motoport vestiging daar in een broeinest van grijnzende mensen.

Het was allemaal heel losjes georganiseerd, maar er waren toch een stuk of twintig eigenbouw motorfietsen die deelnamen aan de verkiezinge “De mooiste…”En buiten competitie waren er in en om de vestiging nog een stuk of twintig stukken huisvlijt die van vertederend tot perfect waren.

Daar in Hengelo heerste de sfeer die in 1960 zo gewoon was. “We zijn met zijn allen prettig bezig met onze passie en alles is even leuk.”

Wij waren er bij en keken er naar…

En de redactionele Uraldneprdafvwhondayamasuki deed niet mee in de strijd om de eerste prijs…

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *