Mooie- en goede remspullen…

MotoPro officieel importeur Galfer remdelen

MotoPro kondigt blij en trots zijn benoeming als officiële importeur van Galfer remdelen voor de Benelux aan.

Als vooraanstaand importeur van onderdelen en accessoires, is MotoPro trots weer een premium product zoals Galfer te kunnen aanbieden aan zijn professionele dealers.

Galfer produceert remschijven, remblokken en remleidingen als eerste uitrusting voor verscheidene auto- en motorfiets fabrikanten. Voor bijna elke motorfiets, oud en nieuw biedt Galfer kwalitatief hoogstaande remdelen aan.

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.

Ook zijn er speciale remschijf ombouw sets en race remschijven leverbaar zoals die ook bijvoorbeeld op de motogp of world superbike machines gebruikt worden.

Wellicht dat menigeen het zich nog kan herinneren; in 1992 introduceerde Galfer de gepatenteerde wave remschijf en is in de loop der jaren door ontwikkeld tot de double wave constructie van nu die voor ongeëvenaarde en superieure remprestaties zorgen.

Alleen Galfer beschikt over het gepatenteerde double wave remschijf design (wave vorm binnen en buiten rand). Dit zorgt niet alleen voor een exclusieve Look voor uw moto maar tevens voor de beste rem eigenschappen en een langere levensduur.

Galfer remschijven, remblokken en remleidingen zijn verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken.

Voor meer informatie over Galfer kunt u terecht bij uw dealer of officieel Benelux importeur MotoPro (info@motopro.com / +31597-613000).