Yamaha EF2000iSv2 Generator www.ftejerez.com Concept 2 Indoor Rower (Model D) http://concept2machine.us

Nieuws

Helemaal gratis: hebben?

By  | 

Mooi gedrukt, goede kwaliteit papier, boordevol met interessante data en superfotografie over de honderd MotoGP Races waar Bridgestone Motorsport bij betrokken was. En helemaal uniek, want Bridgestone stuurde het naar een selecte groep redacties wereldwijd. Wij kregen er vanwege onze andere uitgaven twee, houden er natuurlijk een zelf maar doen de ander cadeau aan een enthousiaste motorsportliefhebber. Jouw kans dus op een uniek stukje boekenkast- of vitrinevulling. 

Zit je nu al te springen op je stoel van enthousiasme? Dan ben je al een stap dichterbij. Stuur dan ook nog even een berichtje via het onderstaande contactformulier, foto of filmpje van je eigen motor erbij en een paar regels waaruit je enthousiasme blijkt en je bent al half op weg. De rest is aan ons! Wij dus, de redactie. We kiezen er ergens volgende week een inzending uit en sturen dit unieke boekje naar de gelukkige. Jij?

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.