Bromfietstreffen in Wellen op 3 september 2023: Een dag vol passie en avontuur

Het is weer zover! Het jaarlijkse bromfietstreffen in Wellen komt dichterbij en dit jaar viert het zijn 34ste editie. Op 3 september 2023 komen bromfietsenthousiastelingen uit alle hoeken samen om hun passie voor bromfietsen te delen op dezelfde geliefde locatie als voorgaande jaren.

Twee ritten door het prachtige Haspengouw

De organisatoren hebben weer twee prachtige ritten van elk ongeveer 40 kilometer uitgestippeld. Deze ritten leiden de deelnemers door de adembenemende Haspengouwse natuurgebieden. De start van de eerste rit is om 11.00 uur en de tweede rit vertrekt om 15.00 uur. Uiteraard zijn beide routes duidelijk aangegeven, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van de omgeving.

Grote onderdelenbeurs in open lucht

Naast de ritten kunnen liefhebbers ook hun hart ophalen bij de grote onderdelenbeurs voor bromfietsen en motoren. Deze openluchtbeurs biedt plek aan ongeveer 120 standhouders. De beurs is geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur en toegang kost slechts 5 euro. Mocht je interesse hebben in een standplaats, wees er dan snel bij en reserveer op voorhand. Inschrijven voor een stand kan via btrwellen@hotmail.com of telefonisch via 0032 12 74 40 74.

Gezelligheid op Zaterdagavond

De dag voor het treffen, op zaterdagavond 2 september, kunnen deelnemers en bezoekers alvast in de stemming komen tijdens een sfeervol barbecue buffet. Wil je hierbij aanwezig zijn? Vergeet dan niet om je van tevoren aan te melden via mail of telefoon.

Praktische Informatie:

  • Datum: 3 september 2023
  • Aanvang: Vanaf 06.00 uur op de dag zelf, of vanaf 16.00 uur op zaterdag 2 september 2023.
  • Locatie: Wellen

Ben je al enthousiast en heb je de datum al aangekruist in je agenda?

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *