Yamaha komt met exclusieve crossmotoren

Om “Toni” Cairoli te eren bouwde Yamaha Motor Nederland deze YZ250F ‘Cairoli 2007 Champion Edition’, standaard al geheel wedstrijdklaar en spectaculair om te zien. Aan boord van deze YZ250F bevinden zich de onverwoestbare en superkrachtige viertakttechniek, superscherpe rijeigenschappen en de allerbeste afwerking. Daar bovenop biedt de ‘Cairoli 2007 Champion Edition’ een compleet LeoVince Cairoli-Replica uitlaatsysteem, dat natuurlijk voldoet aan de nieuwe 2008 geluidsnorm. Geen problemen bij de geluidskeuring dus! Daarnaast is er een mooie set Haan-wielen gemonteerd, compleet met gouden Excel velgen en zwarte naven, bijbehorende lagers, spacers en afdichtingen, gespaakt met RVS spaken. Het uiterlijk wordt nog fraaier door de WLM “Cairoli 2007 Champion” stickerset. Kant en klaar, ready to go voor een meerprijs van slechts € 500,-!

Mike van Roden, Product Manager Powered Vehicles van Yamaha Motor Nederland: “Ons verleden is onze basis, de wortels waar vanuit we steeds weer naar de toekomst groeien. Met de YZF450F ‘Retro Edition’ laten we zien dat een modern hart heel goed in een retro-outfit past. Hiervoor monteerden we een compleet Akrapovic uitlaatsysteem, welke natuurlijk voldoet aan de nieuwe 2008 geluidsnorm. Verder kozen we voor gouden Haan wielen met de beste velgen van Excel, voorzien van zwarte naven en de bijbehorende lagers, spacers, afdichtingen en  RVS spaken. Het fraaie uiterlijk wordt versterkt door de Retro Edition stickerset en een FM Racing zwart zadeldek. Ook dit pakket vertegenwoordigt een waarde van meer dan € 2.000,-, terwijl de aankoopprijs € 500,- hoger ligt dan die van de standaardmotor. Modern en klassiek gaat prima samen en kan dus ook nog eens heel voordelig zijn!”

Motorcrosskampioenen als Heiki Mikkola, Bengt Aberg en vele anderen bouwden in het verleden al op Yamaha crossmotoren hun winnaarsreputatie op en werden zo de legendes die ze altijd zullen blijven. De laatste in de eindeloze rij overwinnaars is natuurlijk Antonio Cairoli, de wereldkampioen MX2 van 2007. De twee exclusieve nieuwe machines tonen Yamaha’s racesuccessen in het heden en verleden, zodat Yamaha’s vooruitstrevende motorontwikkeling net zoveel aandacht krijgt als haar glorieuze erfenis. Mike van Roden: “Bij de ontwikkeling van al onze crossers focussen we ons op makkelijk sturen, beheersbaar vermogen en balans in het totale pakket. Onze enorme erelijst bewijst dat alleen dit de juiste methode is om te winnen.”

Meer informatie via www.yamaha-motor.nl 

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *