Succesvolle Classic Motorcycle Show

Met temperaturen die meer deden denken aan een lekkere lentedag dan aan begin februari werd de 28e editie van de Bristol Classic Motorshow een daverend succes. 

 

Nee, de eerste grote motorshow in Engeland dit seizoen was zeker geen teleurstelling. Een record aantal van meer dan 16.000 bezoekers stemden de organisatie gelukkig. Terwijl ongeveer zestig handelaren in de eerste zonnestralen hun spul aan de man brachten, zochten talloze enthousiastelingen binnen naar hun ‘little bit of classic magic’. Dat ook de ‘handel’ wel tevreden was, mag wel blijken uit het aantal ‘voorboekers’ die ook alvast hun plek voor de editie in het weekend van 14 en 15 februari 2009 reserveerden, zodat al bijna de helft van de beschikbare ruimte al vol zit.Ook de clubstands waren zeker het aanzien waard. Veel moeite hadden de leden van de Rudge Enthusiasts Club in hun stand gestoken. Er stonden een aantal prachtige machines in heuse kunstsneeuw geparkeerd. Ze gingen dan ook naar huis met de eerste prijs voor de beste clubstand en mochten £ 750 aan hun clubkas toevoegen. Maar ook de stand van de afdeling uit Bristol van de Norton Owners Club mocht er wezen. De meegebrachte machines met bovenliggende nokkenas waren bijzonder indrukwekkend. Elke versie van de beruchte International was vertegenwoordigd en bood een unieke kans zoveel van deze bijzondere sportmotoren op een rij te zien. De ‘Best of Show’ werd de AJS K7 van Alan Smith. De racer uit 1928 won al eerder diverse prijzen en was tijdens deze show dan ook geen onverwachte keuze. Volgend jaar kunt u dus op herhaling of misschien de gemiste kans nemen deze show eens te bezoeken. Het is zeker de moeite waard. Informatie: www.classibikeshows.com

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.