Succesvolle Classic Motorcycle Show

Met temperaturen die meer deden denken aan een lekkere lentedag dan aan begin februari werd de 28e editie van de Bristol Classic Motorshow een daverend succes. 

 

Nee, de eerste grote motorshow in Engeland dit seizoen was zeker geen teleurstelling. Een record aantal van meer dan 16.000 bezoekers stemden de organisatie gelukkig. Terwijl ongeveer zestig handelaren in de eerste zonnestralen hun spul aan de man brachten, zochten talloze enthousiastelingen binnen naar hun ‘little bit of classic magic’. Dat ook de ‘handel’ wel tevreden was, mag wel blijken uit het aantal ‘voorboekers’ die ook alvast hun plek voor de editie in het weekend van 14 en 15 februari 2009 reserveerden, zodat al bijna de helft van de beschikbare ruimte al vol zit.Ook de clubstands waren zeker het aanzien waard. Veel moeite hadden de leden van de Rudge Enthusiasts Club in hun stand gestoken. Er stonden een aantal prachtige machines in heuse kunstsneeuw geparkeerd. Ze gingen dan ook naar huis met de eerste prijs voor de beste clubstand en mochten £ 750 aan hun clubkas toevoegen. Maar ook de stand van de afdeling uit Bristol van de Norton Owners Club mocht er wezen. De meegebrachte machines met bovenliggende nokkenas waren bijzonder indrukwekkend. Elke versie van de beruchte International was vertegenwoordigd en bood een unieke kans zoveel van deze bijzondere sportmotoren op een rij te zien. De ‘Best of Show’ werd de AJS K7 van Alan Smith. De racer uit 1928 won al eerder diverse prijzen en was tijdens deze show dan ook geen onverwachte keuze. Volgend jaar kunt u dus op herhaling of misschien de gemiste kans nemen deze show eens te bezoeken. Het is zeker de moeite waard. Informatie: www.classibikeshows.com

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!

Eén reactie

  1. Nou ik vond dit een waardeloze show! Na 3 jaar naar de Stafford Classic Bike show te zijn geweest nu eens naar Bristol gegaan. Er stonden inderdaad fraaie motoren op de stands maar de stands zelf waren relatief klein en weinig clubs hadden er echt werk van gemaakt zoals op Stafford vaak wel het geval is. M.u.v. de Rudge club dan maar zelfs hun stand was maar minnetjes vergeleken met hun stands op Stafford de laatste jaren.
    De handel was echt waardeloos in mijn ogen. Ik heb nog nooit zoveel stands met goedkoop prutsgereedschap bij elkaar gezien. Het had evengoed een gereedschapsbeurs kunnen zijn. Op Stafford is die balans en het gehele aanbod veel beter.
    Dit was mijn laatste keer in Bristol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *