Techniek en meer

Motor-onderhoud: spul voor je motor

By  | 
Yamalube – nee, geen nieuwe videowebsite – is het eigen oliemerk van Yamaha waar dan ook alle nieuwe scooters en motoren af-fabriek mee worden gevuld. Met Yamalube Careline wordt het productpallet nu drastisch uitgebreid. Zo levert Yamaha nu niet meer alleen motoroliën, maar een compleet setje voor de meest voorkomende vormen van onderhoud. Het spul wordt geadviseerd voor elke Yamaha, bevat geen agressieve middelen en heeft geen problemen met te weinig reinigende werking. De hele Yamalube Careline serie is alleen verkrijgbaar bij de officiële Yamaha-dealer… Dan moet het wel goed zijn?

Careline bestaat uit: kettingspray, kettingreiniger, motorfietsreiniger, siliconenspray, corrosiebeschermer, paint- en plastic polish, helminterieur reiniger en vizier- en helmreiniger.

En men heeft nog een speciale actie voor de snelle beslisser: “Iedereen die nu bij de officiële Yamaha dealer drie Yamalube Careline producten aanschaft, krijgt gratis een handige luxe helmtas cadeau. Zo wordt niet alleen uw Yamaha motorfiets optimaal beschermd, maar krijgt ook uw motorhelm een veilige bescherming. Daarnaast verloten we onder de deelnemers van deze actie een geheel verzorgde droomreis naar de laatste en mooiste MotoGP-race van het seizoen, de Grand Prix van Valencia (Spanje). Motor- en scooterrijders die voor kwaliteit kiezen kunnen zo van heel dichtbij meemaken waarom Rossi en Lorenzo dat ook doen,” meldt Yamaha persofficier Hans Groenendijk.


Leave a Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *