Camperen is zo’n gedoe

Als je het deze zomer toch aandurft op vakantie te gaan op de motor, dan zijn de Mobikehotels een goeie optie.

Want tijdens het seizoen wil elke motorrijder er wel even een paar dagen tussenuit om met zijn motor glooiende landschappen met haarspeldbochten en mooie afdalingen te doorkruisen. En dat kan zelfs relatief dicht bij huis! Heb je ook zin in een weekendje ‘cols’ in de Vogezen of de Elzas, een rit naar de Ardennen of Luxemburg, een tocht door de Achterhoek in Nederland, wat bochtenwerk in de Eifel, op ontdekkingstocht door het Sauerland? Dan zijn de MobikeHotels ideale bestemmingen om een aangenaam verblijf te combineren met kort maar intens plezier!Zoek je het iets verder weg van huis dan biedt Mobikes partner MoHo met zijn Motorrad Hotels in Oostenrijk en Zuid-Tirol de perfecte motorvakantie in de Alpen aan.

MobikeHotels bieden alles wat je als motorrijder belangrijk vindt. Stuk voor stuk zijn het hotels of herbergen met een eigen identiteit. Wat hebben ze wel allemaal gemeen? Ze zorgen ervoor dat je als motorrijder in de watten gelegd wordt en je hebt de zekerheid dat je motor op een veilige manier gestald wordt. Elk hotel bevindt zich in een prachtige omgeving met interessante routes. Kortom jij en je motor worden bij een MobikeHotel warm onthaald.

Wil je weten waar MobikeHotels gelegen zijn, neem dan snel een kijkje bij de verschillende landen. Je vindt beslist een hotel naar jouw keuze! Ben je enkel op doortocht? De meeste MobikeHotels hebben een restaurant en/of een gezellig terras, ideaal voor een pitstop.

abonneer gratis!!!

Abonneer gratis op onze maillinglist en word automatisch op de hoogte gebracht wanneer er weer iets interessant is te lezen.

www.mobikehotel.com