Rijdend Motorsport Museum

[MYPLAYLIST=1]

Het Rijdend Motorsport Museum is een verzameling liefhebbers van historische sport- en racemotoren. Binnen deze groep van enthousiastelingen gaat het natuurlijk niet alleen om het restaureren en onderhouden, maar vooral ook om het rijden. 

Men organiseert dan ook regelmatig demoraces waar juist op regelmatigheid en gemiddelde snelheid wordt gereden. Het voordeel aan deze opzet is duidelijk: de machines en bestuurders blijven gewoon langer heel. Tenslotte worden niet alleen de machines, maar ook de coureurs een dagje ouder.

Er wordt gereden in de gebruikelijke klassen vanaf 50 tot en met 500 cc, de Rigid Webb-klasse en de zijspanklasse. 

U bent welkom bij de club als u de historische sport- en racemotoren een warm hart toedraagt en in het bezit bent van een in technisch goede staat verkerende fabrieks-, productie- of eigenbouwracer tot bouwjaar 1965 zonder hydraulische remmen. De bouwjaargrens voor 50 cc-tjes is gesteld op 1972 en Japanse merken zijn niet toegelaten. Jammer natuurlijk! 

De stichting is bereikbaar via Rijdend Motorsport Museum, Holland Marsh 16 in 9663 AV Nieuwe Pekela. Telefoon 0597-676.035 en info@rijdendmotorsportmuseum.nl. Online via www.rijdendmotorsportmuseum.nl 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!