Zijspantreffen met muziek in Genemuiden!

Een bericht uit Genemuiden, waar ook Richard Busweiler zijn best doet om het derde wiel te promoten. Nog twee maanden en dan is het weer zover, het derde zijspantreffen alweer in Genemuiden.

Voor de zaterdag avond hebben we weer een geweldige band geboekt. De internationale Rhumba Kings komen een spetterend optreden verzorgen.

Rhumba Kings zijn opgericht in 2003 door niemand minder dan de bekende Britse muzikant Mark Sprex (Mark Spreckley). Deze rasmuzikant is zowel zanger, drummer en contrabassist. Hij genoot met name bekendheid met bands als The Houserockers en Big Town Playboys. Ook speelde en werkte hij samen al dan niet als sessiemuzikant of live optredens met vele bekende artiesten waaronder Ray Campi, Janis Martin, Sonny Burgess en James Intveld. Met The Rhumba Kings speelt hij vette dampende Rockabilly/Rock ’n Roll / Roots etc. Ze zijn een “hot” podiumact. De band tourde o.a. samen met Lee Rocker van de Stray Cats en speelde in vele Europese landen en op grote festivals zoals Hemsby. Na hun demo cd verscheen in 2007 de eerste cd van dit Rockin’ Trio Bad World Big Shot, met meest eigen geschreven nummers, de tweede cd is in de maak en verschijnt binnenkort. Ook speelde Mark Sprex tussendoor met Smooth & The Bully Boys en met Mark Pennington Van The Caravans als Mark and the Slum Dogs, met beide bands bracht hij ook enkele cd’s uit. Het geluid van The Rhumba Kings is beïnvloed door een brede waaier van invloeden. Dit gaat van vroege 50’s blues en rockabilly tot vroege 60’s Britse rock’n’roll, white rock en surf instrumental. Al deze roots invloeden worden mooi afgemixt met een modern geluid komende van de jaren tachtig neo-rockabilly revival en psychobilly-sound.

Het uiteindelijk resultaat is een high energy wild rock’n’roll trio dat iedereen kan plezieren met hun diversiteit, show en ervaring. Als je deze band een stempel wil geven dan zijn The Rhumba Kings trots en simpelweg een ROCK ‘N’ ROLL band!!! www.rhumbakings.com/home1.htm

 

Net als vorig jaar zijn de kosten 10,- bij aankomst. Daarbij zit een consumptie bon en een goed ontbijt op zondag. Ook zal er weer een aardigheidje in zitten 😉

Bij het clubhuis is het gezellig kamperen of om gewoon de tent in te rollen na een super gezellige avond.

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!