Een zwaailichtenvereniging

Dat was zelfs een tv serie: CHIPS
Dat was zelfs een tv serie: CHIPS

Dit jaar is de Stichting Politie Voertuigen Groep Nederland (PVGNL) opgericht met als doel: het onderhouden van interne en externe contacten met leden en organisaties van politie voertuigen. Ook is er de mogelijkheid bijdrages te leveren in de breedste zin des woords.

PVGNL is een vereniging voor liefhebbers van Amerikaanse politie voertuigen. Leden (be)rijden en onderhouden hun Politie motoren en auto’s. Dit zijn veelal originele, uit actieve dienst gekomen, voertuigen, maar ook nauwkeurige replica’s. Ieders doel is een zo’n compleet mogelijke ex-politie auto of motor in perfecte staat terug te brengen.

Op de PVGNL website vind je naast details van de motoren en auto’s, informatie over de stichting PVGNL en heel veel foto’s/video’s van bezochte evenementen.

De vereniging doet geregeld mee aan diverse uiteenlopende

evenementen. Ze zijn vaak aanwezig bij onder andere optochten, open dagen, jubilea van politie, brandweer en hulpdiensten.

Ook worden ze regelmatig gevraagd om deel te nemen aan goede doelen evenementen en ritten, bijvoorbeeld: Opkikker dagen, Hoogvliegers, ZOO-dreamnights, Truckruns etc.

De PVGNL zit ook op  op Facebook

 

 

 

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste verhalen 😎

We sturen je geen spam en houden je e-mailadres geheim!